WIJ ZORGEN VOOR IMPACT.

Hoe wilt u worden gezien? Bedenk dat die eerste indruk allesbepalend is. Laten we praten over uw drijfveren. Hoe uniek is uw organisatie en welke ervaring wilt u aan uw klanten meegeven? Daar gaan we mee aan slag: voor die onvergetelijke, blijvende indruk.

Bekijk onze projecten

HOE DOEN WE DAT?

U heeft als bedrijf een identiteit, weet wie u bent en wat u wilt bereiken. Identiteit gaat over drijfveren, (bedrijfs)waarden en beleving. Zien de klanten wie u echt wilt zijn? Dat noemen we met een chique woord 'branding'. Dat gaat verder dan een imago, het gaat dan om merkbeleving bij u klanten. InDiv Solutions helpt u met het neerzetten van uw merk. Dat begint met het consequent doorvoeren van een hijsstijl en daarin zijn we bij InDiv Solutions gespecialiseerd. Hoe komen we tot de optimale vormgeving van uw merk? Dat doen we in drie stappen: strategie, design en implementatie.

Responsive image
Strategie

Voordat er de slag gegaan wordt met het ontwerp is het van belang om stil te staan bij wat de huisstijl moet uitzenden. Tijdens dit proces wordt ingegaan op de identiteit van het bedrijf. Vragen zoals: “Wie zijn we?”, “Wat zijn onze waarden?” en “Waar willen we heen?” spelen hierin een grote rol.

Responsive image
Design

Als de strategie vastgelegd is kan het designproces beginnen. In deze fase word er rekening gehouden met de volgende factoren:
kleurgebruik
typografie
lay-out
het logo
de pay-off (slogan).

Responsive image
Implementatie

Wanneer het designproces voltooid is kan het doorgevoerd worden naar producten zoals:
Visitekaart
Briefpapier
Flyer
Overig Drukwerk
Digitale media
Om te zorgen voor voor een gezamelijk verband, is het van belang om de huisstijl in één keer door te voeren. Zo blijft het uiterlijk van de organisatie strak op één lijn.

LATEN WE EEN KOP KOFFIE DRINKEN.

Zullen we eens afspreken? Onze ervaring is dat een goede kop koffie de beste eerste stap is naar een succesvolle
samenwerking. Die koffie kost nog niks. Het stroopwafeltje erbij ook niet.

Contact