HARDWARE EN IMPLEMENTATIE?

InDiv Solutions is een totaalleverancier voor ICT. Dat betekent dat u ook bij ons terechtkunt voor pc’s, laptops, servers en netwerkapparatuur. Daarvoor werken wij onder meer samen met erkende, toonaangevende partners. Dat geldt ook voor software. Wij regelen alles, ook de installaties. Daarom is onze slogan: u de business, wij de rest..

Contact
Responsive image
HARDWARE

Digitaal en cloud is mooi, maar ergens hebben we toch fysieke machines nodig om te kunnen werken. Denk aan PC's, laptops, netwerkapparatuur en servers. Geen probleem. InDiv kan dit allemaal leveren. We werken hiervoor samen met grote merken als Dell en Cisco.

Responsive image
SUPPORT

Bij InDiv vinden wij dat onze klant zich geen seconde zorgen hoeft te maken over haar IT-systemen. Dat regelen wij namelijk. Wij monitoren uw omgeving en zorgen voor het onderhoud. Ons uitgangspunt daarbij is voorkomen dat er storingen kunnen optreden, maar mocht toch eens gebeuren dan staat ons team klaar. Als het moet de klok rond.

Responsive image
IMPLEMENTATIE

Een netwerkje aanleggen, een server installeren of een PC gebruiksklaar maken. Doen we allemaal bij InDiv. Daar hebben wij getrainde en gecertificeerde mensen voor die elk boutje en moertje kennen van de systemen. Implementatieprojecten worden keurig gepland op het moment dat het u uitkomt. En voordat u het weet, zijn we ook weer weg. Maar we zijn nooit ver weg. InDiv is namelijk altijd bereikbaar, ook na de implementatie.

HARDWARE.

InDiv Solutions levert hardware van het gerenommeerde merken als Dell en Cisco. Dankzij samenwerking met deze merken is InDiv in staat om met u als klant te bouwen aan een kwalatieve en passende oplossing voor al uw IT uitdagingen. Van het bepalen van de juiste oplossing tot een turn-key oplossing InDiv bouwt met u mee aan de juiste oplossing. InDiv Solutions, U de business, Wij de rest. Heeft u extra werkplekken in de planning? En dus hardware en software nodig? Bel InDiv Solutions. U de business, wij de rest.

Responsive image
Responsive image

SUPPORT.

Bij de implementatie zijn het de professionals van Team InDiv die U ontzorgen. Van de levering van hardware tot het aansluiten van het netwerk. De experts van Team InDiv, die ruim 6 jaar ervaring hebben, weten wat een implementatie inhoudt en weten welke facetten belangrijk zijn zodat uw organisatie zorgeloos na de implementatie gebruik kan maken van de systemen. Uw werknemers worden op de hoogte gehouden van de stand van zaken en het tijdschema wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Door de juiste aanpak en de juiste voorlichting zullen u en uw werknemers weer goed en ontzorgd kunnen werken binnen de nieuwe situatie.

Responsive image

IMPLEMENTATIE.

Bij InDiv Solutions is implementatie van IT systemen een dagelijkse bezigheid.Van kantoor werkplekken tot compleet netwerk met bekabeling. Onze implementatie dienst is gericht op het bieden van een complete IT oplossing voor uw situatie.Ook besteden we tijdens de implementatie veel aandacht aan het informeren en betrekken van uw medewerkers. Bij de implementatie zijn het de professionals van Team InDiv die U ontzorgen. Van de levering van hardware tot het aansluiten van het netwerk. De experts van Team InDiv, die ruim 6 jaar ervaring hebben, weten wat een implementatie inhoudt en weten welke facetten belangrijk zijn zodat uw organisatie zorgeloos na de implementatie gebruik kan maken van de systemen.

Responsive image

DUURT DE UITVOERING LANG?

Nee zeer zeker niet. Wij weten hoe belangrijk tijd is voor u en uw organisatie, daarom werken wij, samen met u, het juiste plan uit, zodat uw organisatie weer snel aan de slag kan. Wilt u weten wat Team InDiv voor u kan betekenen?

Contact