Responsive image

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Team InDiv staat voor u als ondermer 24/7 klaar!

Wachtwoord kwijt, printer configureren, een nieuwe gebruiker toevoegen of rechten aanpassen van een medewerker? Voor veel bedrijven is het elke weer een puzzeltje: hoe zat het ook alweer? Voor InDiv is dit dagelijkse kost. Onze professionals zijn elke dag bezig met het ondersteunen en ontzorgen van onze klanten. InDiv vindt dat IT een bedrijf zo weinig mogelijk tijd moet kosten, maar dat IT wel exact zou moeten doen wat onze klant ervan verwacht. Dit is dan ook de reden dat onze professionals 24x7 voor u klaar staan. Ons team begint met het kijken naar de best passende oplossing voor uw als klant en vervolgens richten wij ons op optimale ondersteuning.

Responsive image
PREVENTIEF ONDERHOUD.

Als een systeem uitvalt of defect raakt, is dit schadelijk voor uw business. U ervaart hinder en ergernis, bovendien kost het u geld. Wij monitoren uw systemen en uw netwerk om ervoor te zorgen dat eventuele storingen zo snel mogelijk worden opgespoord en opgelost. Voorkomen is ook in IT beter dan genezen, dus voeren wij ook en preventief onderhoud uit. Denk aan de vereiste updates, maar ook bescherming tegen malware en virussen. InDiv Solutions zorgt ervoor dat uw IT optimaal blijft presteren.

0591-794 020 (9:00 t/m 19:00)
info@indivsolutions.nl

Responsive image
STORINGEN.

Toch een storing binnen uw IT? Geen zorgen, met onze remote service zorgt InDiv voor een efficiënte oplossing. On-site nodig? Ook dit is voor InDiv Solutions geen probleem. Wij komen graag langs indien gewenst of noodzakelijk.

DOWNLOAD
Responsive image
SERVICEDESK.

Overdag, ’s avonds of in het weekend. De hulplijn van InDiv Solutions staat altijd voor u klaar. Onze servicedesk is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via mail en telefoon voor incidenten en problemen. U kunt hier altijd terecht met uw vragen.

0591-794 020 (9:00 t/m 19:00)
info@indivsolutions.nl
Waanderweg 64
7812 HZ EMMEN