WEBONTWIKKELING.

InDiv Solutions bouwt websites die functioneel zijn en dus eenvoudig te gebruiken voor uw bezoekers. Een website moet geen puzzel zijn. Daarnaast moet de site zo zijn gebouwd dat u er geen omkijken naar heeft. Onderdeel van webontwikkeling is het maken van koppelingen naar andere systemen, zoals kassasystemen, facturatie en databases. U kunt het allemaal aan ons overlaten.

Onze projecten

VOOR ONDERNEMERS.

We horen het steeds vaker, een startende onderneming die wel online gevonden wil worden maar eigenlijk geen budget heeft om +/- 1000 euro in een keer uit te geven. InDiv Solutions komt deze ondernemers tegemoet!

WAT KRIJGT U HIERVOOR?
 • Volledig responsive website met een CMS ( Content management system)
 • Browser vriendelijke website
 • Gepersonaliseerd InDiv web thema
 • Tot 7 pagina's gevuld met content.
 • Onbeperkt aantal pagina`s ( mits toegestaan in menu, indien mogelijk te werken met submenu`s)
 • Eenvoudig en uitgebreid beheersysteem
 • Eenvoudig zelf teksten wijzigen en toevoegen
 • Eenvoudig zelf afbeeldingen aanpassen, toevoegen en of wijzigen.
 • Gelinkt aan diverse social media platforms
 • Website aangemeld bij diverse zoekmachines.
 • Onderhoud en updates CMS
 • 1 incident gratis per maand tijdens kantooruren

WAAROM DOEN WE DIT?

Omdat wij geloven in een arbeidsrelatie voor lange termijn. Wij zien in onze markt steeds meer dat een webbureau een website als een product oplevert en daarna de handen er vanaf trekt. Wij zien onze websites niet als een product maar als een dienstverlening. Een dienstverlening waarbij wij de service bieden op het gebied van onze kennis zodat onze klanten kunnen doen waar zij goed in zijn. We zeggen niet voor niets: U de business, Wij regelen de rest! (Wij zijn niet voor niets tot 3x toe als "Online Dienstverlener van het jaar voor Drenthe" gekozen) Met dit pakket willen we iedere ondernemer (dus ook de startende ondernemers) een kans bieden om van onze dienstverlening te kunnen genieten en zich totaal ontzorgd te laten zijn op het gebied van web.

Responsive image

De belangrijkste vraag is: wat en wie wilt u bereiken met uw website? Op basis van de antwoorden gaan we samen aan de slag met de doelen. Onze ervaring is dat een website beter wordt als de doelen zo scherp mogelijk worden neergezet. Hoeveel bezoekers wilt u op uw site? Wie zijn die bezoekers? Via welke kanalen gaat u die bezoekers bereiken, denk aan de inzet van social media. Hoeveel omzet wilt u genereren met een applicatie? Op deze manier ontwikkelen we samen een online strategie. Dat doen we door aan de hand van persona’s te werken en vanuit de ogen van een bezoeker naar een applicatie te kijken. Deze stap is allesbepalend voor het verdere verloop en het uiteindelijk succes van uw webapplicatie.

Responsive image
Responsive image
Responsive image

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de website is uw digitaal visitekaartje. Wat wilt u uitstralen? Hoe wilt u dat klanten of bezoekers u zien, welk beeld wilt u overbrengen? Dit zijn de vragen die we in een designsessie met u bespreken. Daarbij kijken we niet alleen naar de website, maar ook naar de andere digitale kanalen. Daarbij adviseren we over het hele concept en welke media hier al dan niet in passen. Bij sommige bedrijven werkt Instagram heel goed, bij andere bedrijven heeft een YouTube-channel veel meer impact. Vanuit het concept maken onze designers het uiteindelijke ontwerp. We hebben het dan over de look en feel van de website, maar zeker ook over het gebruik van de site. Design gaat vooral over hoe iets werkt. Bezoekers moeten zich gemakkelijk door de site heen kunnen ‘bewegen’ en dat bereiken we met een begrijpelijke user interface (UI). Het UI-design krijgt daarom veel aandacht bij InDiv Solutions.

Responsive image

We weten wie u wilt bereiken met de site en hoe u de doelgroep wilt bereiken. Dan wordt nu tijd om daadwerkelijk te gaan bouwen. InDiv Solutions bouwt websites vooral in WordPress, maar onze programmeurs draaien hun hand niet om voor serieuze uitdagingen. Het grote voordeel van WordPress als content management systeem is dat u als klant een bijzonder gebruikersvriendelijk platform krijgt waar u zelf heel eenvoudig uw website mee kunt beheren. Maar: als de klant dat vraagt, dan bouwen wij ook koppelingen met andere systemen. Denk aan een voorraadsysteem of online betaalmogelijkheden die direct zijn gekoppeld aan uw facturatie- of boekhoudpakket. We programmeren het en zorgen er ook voor dat deze koppelingen blijven werken.

Responsive image
Responsive image
Responsive image

Een van de belangrijkste onderdelen in ons werk is het testen van het eindproduct. InDiv Solutions test eerst zelf grondig de techniek. Werken alle knoppen en koppelingen, schaalt de website op alle apparaten en laadt de site snel genoeg? Komen bestellingen en de betalingen inderdaad binnen? Pas als wij helemaal tevreden zijn en ons ervan hebben verzekerd dat alles werkt zoals het is bedacht, mag u een uitgebreide testrit maken. Deze laatste test noemen wij de acceptatietest. Wij testen de website op de meest voorkomende apparaten en in alle grote browsers: Explorer, Chrome, Firefox en Safari. We testen de sites op iPhones en Android-apparaten. We testen alle links. Maar we laten u vooral het gebruikersgemak testen. De ervaring leert dat er uit de acceptatietest altijd nog een paar zaken naar boven komen die voor verbetering vatbaar zijn. Die fixen we dan. Pas als alle vinkjes op groen staan, komt het grote moment van go live.

Responsive image

De daadwerkelijke go live van een site. We bepalen het tijdstip en zorgen ervoor dat alles gereed staat voor een succesvolle lancering. InDiv Solutions wil er echt zeker van zijn dat een site precies doet wat u ervan verwacht en daarom zullen we na de zogeheten conversie nog één keer alles nalopen. Dan is eindelijk het grote moment daar dat de site voor uw bezoekers bereikbaar is. Deze fase gebruiken wij ook om u wegwijs te maken in het content management systeem. U krijgt van ons een training in bijvoorbeeld het plaatsen van content op uw nieuwe site, denk aan nieuwsberichten of nieuwe producten.

Responsive image
Responsive image
Responsive image

Wij leren van elk traject. Daarom vinden we het heel belangrijk om na de lancering met onze klant samen te zitten en te horen waar we nog zaken kunnen verbeteren. De evaluatie is de finale stap in het traject. We horen graag of de site bevalt, maar ook feedback op onze werkwijze. Tevreden klanten zijn voor elk bedrijf de beste reclame, dus streven wij naar klanten die tevreden zijn over het product én over ons.

WE GAAN IETS MOOIS MAKEN.

Wij houden van mooie dingen. Een website is uw digitale visitekaartje. Dat moet er gewoon goed uit zien. En
een site of shop moet vlekkeloos werken. Dat is ons doel. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Contact